ورود انرژی سینا برای توسعه ۳میدان نفتی و گازی جدید

به گزارش تارنمای نفتکیو به نقل از نفت آنلاین به نقل از روابط عمومی هلدینگ انرژی سینا، علیرضا سلمان‌زاده در این مراسم که با حضور «سید امیر برهانی نائینی» رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات، اعضای هیئت مدیره این صندوق و معاونین هلدینگ برگزار شد، اظهار کرد: علاوه بر پروژه توسعه گام دوم میدان نفتی مسجد سلیمان که در دستور کار هلدینگ انرژی سینا قرار دارد، اقدامات جدیدی نیز در این هلدینگ در حوزه توسعه میادین آغاز شده است که از آن جمله می‌توان به مذاکره برای توسعه میادین نفتی و گازی دارخوین، آغار ۲ و احداث فاز ۲ پالایشگاه فراشبند اشاره کرد.

مدیرعامل هلدینگ انرژی سینا با بیان اینکه در برنامه پنج‌ساله بنیاد مستضعفان حوزه فعالیت‌های مختلفی برای این هلدینگ پیش‌بینی و تصویب شده است افزود: فارغ از محصولات شرکت‌های تولیدی تابعه انرژی سینا که امروز به کشورهای مختلف دنیا صادر می‌شود، با توجه به برنامه‌‌ریزی‌‌های صورت گرفته در هلدینگ در حوزه بالادست صنعت نفت از جمله صدور خدمات فنی و مهندسی، معتقدیم همکاری و تعامل با صندوق ضمانت صادرات برای دستیابی به اهداف ترسیم شده بسیار مفید و موثر خواهد بود.
وی همچنین به آمار صادرات هلدینگ در حوزه محصولات تولیدی در ۷ ماهه ابتدایی امسال اشاره کرد و گفت: در هفت ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳، شرکت‌های تولیدی هلدینگ بیش از ۱۸۵ هزار تن انواع محصولات شامل روانکارها، دوده صنعتی، تایر و … را صادر کرده‌اند که رشد ۲۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را نشان می‌دهد.
مدیرعامل هلدینگ انرژی سینا ادامه داد: از نظر ارزش صادرات نیز، در هفت ماهه ابتدایی سال جاری ۱۰۹ میلیون دلار صادرات داشته‌ایم که حکایت از رشد ۳۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ دارد.
وی ابراز امیدواری کرد پس از امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان هلدینگ انرژی سینا و صندوق ضمانت صادرات، هر چه سریعتر کارگروه‌های تخصصی دو طرف برای اجرایی شدن بندهای آن تشکیل شود.
در ادامه تاین جلسه، برهانی نائینی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات نیز اظهار کرد: صندوق ضمانت صادرات سال گذشته نزدیک به یک و نیم میلیارد دلار بیمه‌نامه و ضمانت‌نامه، صادر کرده است و با پتروشیمی‌ها و شرکت‌های معدنی همکاری دارد.
وی با بیان اینکه در صندوق ضمانت صادرات، تفکر حمایتی از شرکت‌ها جاری است و تفکر سودسازی جریان ندارد ادامه داد: با این حال عملکرد بسیار خوبی در سال گذشته داشتیم و سود‌ده‌ترین سال صندوق در طول نیم قرن فعالیت این صندوق بود و حدود ۵۸۰ میلیارد سود عملیاتی به دولت تقدیم کردیم.
مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات به ورود این صندوق در حوزه حمایت از صدور خدمات فنی و مهندسی نیز اشاره کرد و گفت: صدور خدمات فنی و مهندسی از جمله حوزه‌هایی است که صندوق با ورود خود می‌تواند شرکت‌ها را در این حوزه حمایت کند.
وی همچنین به برنامه ویژه این صندوق برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های صادرات محور اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه هلدینگ انرژی سینا از جمله شرکت‌های بزرگ و مهم حوزه بالادست صنعت نفت و گاز کشور به شمار می‌رود، به طور قطع می‌توانیم همکاری خوبی داشته باشیم.
برهانی نائینی تأکید کرد: همواره به دنبال این هستیم که بازوی حمایتی شرکت‌ها در بازاریابی‌های جدید جهت صادرات محصولات و خدمات باشیم.
در پایان این جلسه تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین هلدینگ انرژی سینا و صندوق ضمانت صادرات به امضای علیرضا سلمان‌زاده و سید امیر برهانی‌نائینی رسید.